Sleipner Side-Power bovpropel SRV80 Vertikal Retract 12V standard Pakke

61.599,00kr.

SR80 er en robust retract thruster med 80-96 kg trykkraft, velegnet til sejlbåde og fladbundsbåde mellem 35-48 fod.

Enheden er designet til direkte indstøbning i båden og har hurtig nedkøring- og tilbagetrækningstid.

Fjernkontrol er et populært tilbehør.

Denne pakke kræver professionel installation, ift. forsikring og garanti – Kontakt os gerne for et tilbud, eller sparring på:

info@marinetilbehoer.dk

35-48 ft.
Pakke SRV80 Std*
Model Vare Pris
SRV80/185T-12V Retract Thruster 47757,00
SRF-185-GRP Monteringsflange 6448,00
8700 Touchpanel 2494,00
ED250 Hovedafbryder 758,00
ANLHOLD Sikringsholder 334,00
ANL400 Sikring 95,00
S-link Kabelsæt standard 4631,00
Komplet inkl. moms                  DKK 62517,00

SKU: SR80/185T-12V

Beskrivelse

Thrustere der kan trækkes tilbage forårsager ikke sug

Hvis du har en racerbåd, sejlbåd eller motorbåd, og du er bekymret for den mindste smule sug, er en thruster, der kan trækkes tilbage, den perfekte løsning til dig.

Sleipners thrustere, der kan trækkes tilbage, virker med alle slags strøm — jævnstrøm, vekselstrøm og hydraulisk, og kan tilpasses både som bov og /eller agterstavn-thruster.

Tilgængelig som standard version on/off eller PRO™-version med variabel hastighedskontrol, der strækker sig fra en trykkraft på mellem 80 og op til 300 kg.

Retract thrusterne er generelt bygget med de samme høje sikkerhedsstandarder som alle Sleipner-produkter. Vores fokus på sikkerhed er en samlet og integreret del af vores produktdesign, så alt fra byggekvalitet til installation er tænkt som elementer med langtidsholdbar pålidelighed.

Der er tre versioner af retract. En model designet til direkte indstøbning, og to designet til at blive monteret på en flange. Flangen kan være en indstøbningsbase fra Sleipner, eller båd byggere kan fremstille deres egen base i materialer, der er egnet til deres skrog eller som del af deres grundlæggende skrogdesign.

De flangemonterede modeller har en thruster enhed i et kabinet, der vil blive boltet fast på en base. Dette muliggør nemmere installation i skrog, der er lavet af forskellige materialer, samt i serieprodukter, hvor du ikke har brug for at blande laminerings- og ingeniørjobs.

Hurtig nedkøring

Thrustere til tunneldiameter på 185 mm bruger en hurtig og stærk aktuator. Til sammenligning har diametermodeller på 250 og 300 mm to aktuatorer til at håndtere de ekstra kræfter med den samme exceptionelt hurtige nedkørings- og tilbagetrækningstid.

SR_Animation.gif

Funktioner

  • Monteret som bov og/eller agterstavn-thruster
  • Stille drift
  • Plug-and-play S-Link™ tovejs kommunikationskontrolkabler
  • Motor monteret fast på tilbagetrækkende hus: Ingen bevægelige dele under tilbagetrækkende drift
  • Kompakt størrelse
  • Pålidelig tilbagetrækkende mekanisme undgår fastklæbning
  • Hurtig nedsænkning
  • Kontrolpanel der er nemt at bruge med status-feedback fra thruster
  • Fås i PRO-version med variabel hastighedskontrol

Retract-mekanismen

Undervandsmekanismens unikke design har kun meget få men robuste dele, der bidrager til den bevægelige monterings stabilitet. Enhedens design gør thrusteren så kompakt som muligt, samtidig med at det muliggør sikker brug af tungere motorer aktiveres på de kraftigere enheder. Motorernes lodrette installation (SRV) reducerer påvirkningen på monteringen i ekstreme bølger sammenlignet med motorer, der er monteret i en vinkel.

 

Yderligere information

Vægt40-50 kg