Om os – Marinetilbehør

Velkommen til Marinetilbehør, din foretrukne destination for kvalitetsudstyr til både og sejlsport.

Vi, Christian Henriksen, Kristian Andersen og Christian Rømer, er tre erfarne bådejere med en fælles lidenskab for at sejle. Vores individuelle erfaringer og vores samlede viden om både og sejlsport har ført os sammen for at skabe Marinetilbehør.

Vi har grundlagt denne webshop ud af ønsket om at dele vores ekspertise og passion med andre sejlentusiaster. Ud over at tilbyde et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter til både, ønsker vi at skabe værdi for sejlere ved at tilbyde rådgivning, dele vores viden og netværk samt give adgang til eksklusive fordele, når du handler på Marinetilbehør. For os er det vigtigt at vide hvilken båd du har og hvordan du bruger den, for kun på den både kan vi forstå dit behov og skabe mest mulig værdi.

Marinetilbehør er mere end bare en webshop; det er et fællesskab af sejlere, der deler samme interesse og ønsker at styrke og berige hinandens sejloplevelser.

Vi ser frem til at være din pålidelige partner på din sejlfærd og tilbyde dig alt det, du har brug for, for at få mest muligt ud af dine maritime eventyr.

Sejladshilsner,

Christian, Kristian og Christian, Teamet bag Marinetilbehør