Sleipner Side-Power bovpropel SRV100 Vertikal Retract 12V + Pakke

65.799,00kr.

SRV100 er en robust retract thruster med 100-116 kg trykkraft, velegnet til sejlbåde og fladbundsbåde mellem 35-55 fod.

Thrusteren monteres på en flange og har hurtig nedkøring- og tilbagetrækningstid. Enheden er vertikal, hvilket gør den perfekt til montering i både, der har plads i højden.

Fjernkontrol er et populært tilbehør.

Denne pakke kræver professionel installation, ift. forsikring og garanti – Kontakt os gerne for et tilbud, eller sparring på:

info@marinetilbehoer.dk

35-55 ft.
Pakke SRV100+*
Model Vare Pris
SRV100/185T-12V Retract Thruster 12V 52864,00
SRF-185-GRP Montageflange 6448,00
8700 Touchpanel S-link 2494,00
897712 Aut. Mainswitch 5202,00
ANL500 Sikring 95,00
S-link Kabelsæt standard 4631,00
Komplet inkl. moms                    DKK 66411,00

SKU: SR100/185T-12V+pakke

Beskrivelse

Thrustere der kan trækkes tilbage forårsager ikke sug

Hvis du har en racerbåd, sejlbåd eller motorbåd, og du er bekymret for den mindste smule sug, er en thruster, der kan trækkes tilbage, den perfekte løsning til dig.

Sleipners thrustere, der kan trækkes tilbage, virker med alle slags strøm — jævnstrøm, vekselstrøm og hydraulisk, og kan tilpasses både som bov og /eller agterstavn-thruster.

Tilgængelig som standard version on/off eller PRO™-version med variabel hastighedskontrol, der strækker sig fra en trykkraft på mellem 80 og op til 300 kg.

Retract thrusterne er generelt bygget med de samme høje sikkerhedsstandarder som alle Sleipner-produkter. Vores fokus på sikkerhed er en samlet og integreret del af vores produktdesign, så alt fra byggekvalitet til installation er tænkt som elementer med langtidsholdbar pålidelighed.

Der er tre versioner af retract. En model designet til direkte indstøbning, og to designet til at blive monteret på en flange. Flangen kan være en indstøbningsbase fra Sleipner, eller båd byggere kan fremstille deres egen base i materialer, der er egnet til deres skrog eller som del af deres grundlæggende skrogdesign.

De flangemonterede modeller har en thruster enhed i et kabinet, der vil blive boltet fast på en base. Dette muliggør nemmere installation i skrog, der er lavet af forskellige materialer, samt i serieprodukter, hvor du ikke har brug for at blande laminerings- og ingeniørjobs.

Hurtig nedkøring

Thrustere til tunneldiameter på 185 mm bruger en hurtig og stærk aktuator. Til sammenligning har diametermodeller på 250 og 300 mm to aktuatorer til at håndtere de ekstra kræfter med den samme exceptionelt hurtige nedkørings- og tilbagetrækningstid.

SR_Animation.gif

Funktioner

  • Monteret som bov og/eller agterstavn-thruster
  • Stille drift
  • Plug-and-play S-Link™ tovejs kommunikationskontrolkabler
  • Motor monteret fast på tilbagetrækkende hus: Ingen bevægelige dele under tilbagetrækkende drift
  • Kompakt størrelse
  • Pålidelig tilbagetrækkende mekanisme undgår fastklæbning
  • Hurtig nedsænkning
  • Kontrolpanel der er nemt at bruge med status-feedback fra thruster
  • Fås i PRO-version med variabel hastighedskontrol

Retract-mekanismen

Undervandsmekanismens unikke design har kun meget få men robuste dele, der bidrager til den bevægelige monterings stabilitet. Enhedens design gør thrusteren så kompakt som muligt, samtidig med at det muliggør sikker brug af tungere motorer aktiveres på de kraftigere enheder. Motorernes lodrette installation (SRV) reducerer påvirkningen på monteringen i ekstreme bølger sammenlignet med motorer, der er monteret i en vinkel.

 

Yderligere information

Vægt50 kg