ROKK Surface, non-slip Trådløs lader 10W vandtæt, 12/24V

995,00kr.

ROKK Surface – trådløs 10W lader, vandtæt 12/24V – non-slip ROKK Wireless – klar til opladning!

SKU: 1270881

Beskrivelse

Designet til at blive monteret under en overflade, så du trådløst kan oplade din telefon på et bord eller lignende. ROKK Wireless, virker med 12/24V-systemer, det er ideelt til det udendørs liv og er perfekt til både sejl- og motorbåde. 10W-opladerne er op til 60% hurtigere og er designet til den nyeste generation af strømkrævende enheder.

Det IPX6 vandtætte Qi-certificerede trådløse opladningsområde tillader kabelfri opladning i udendørs miljøer. Dette er verdens første vandtætte trådløse opladningssystem, specielt designet til brug ombord, med unik teknologi indkapslet i en fuldt forseglet IPX6-enhed.

Nem at installere, hvor du har brug for din telefon – indendørs eller udendørs. Ikke flere kabler! ROKK Wireless opfylder de nyeste og højeste standarder for den trådløse Qi-protokol og er uafhængigt certificeret til at levere ultra-sikker, trådløs opladning overalt ombord. Derudover er der nem justering af telefonen med et større opladningsområde og forbedrede elektriske komponenter, der markant forbedrer din telefons opladningstider, selv i de mest krævende udendørs miljøer.

· IPX6 vandtæt forseglet enhed
· Skridsikker pude med høj friktion
· Qi-certificeret
· Marine-kvalitets materialer
· Nem installation
· Der kræves ingen tætningsmasse IP-klassificering: IPX6
Volt: 12/24 V

Yderligere information

Vægt0,19 kg