ROKK Edge Telefonholder med trådløs lader 10W, 12/24V

2.040,00kr.

ROKK Edge – trådløs 10W lader, vandtæt 12/24V – telefon hold Telefonholder/lader med 3-punkts fikseringssystem

SKU: 1270883

Beskrivelse

Edge 10W holder din telefon sikkert og oplader den trådløst, selv under de mest krævende forhold. Nu kan du holde din telefon inden for rækkevidde, fuldt opladet og klar til brug. Det IPX6 vandtætte 12/24V Qi-certificerede trådløse opladningsområde gør det muligt at oplade trådløst i udendørs miljøer uden behov for kabler. Dette er verdens første vandtætte trådløse opladningssystem, specielt designet til brug ombord, med unik teknologi indkapslet i en fuldt forseglet IPX6-enhed. Ideel til bådkonsoller eller cockpittet.

Den enkle enhåndsbetjening gør det nemt at dokke din telefon og øjeblikkeligt begynde at oplade. Ingen tilslutning nødvendig. De selvjusterende “kæber” med højt greb sikrer, at din telefon holdes stramt og i den optimale opladningsposition hver gang. Med Qi-certificeret trådløs opladningsteknologi og en “Smart” LED, der indikerer, hvornår din telefon oplader, er du garanteret sikker, pålidelig opladning i alle miljøer. 10W-opladerne er op til 60% hurtigere og er designet til den nyeste generation af strømkrævende enheder.

Vores forbedringer stopper ikke der, de byder nu på nemmere telefonjustering med et større opladningsområde og forbedrede elektriske komponenter, der markant forbedrer din telefons opladningstider, selv i de mest krævende udendørs miljøer.

· IPX6 vandtæt forseglet enhed
· Skridsikker pude med høj friktion
· Qi-certificeret
· Marine-kvalitet materialer
· Nem installation
· Der kræves ingen tætningsmasse IP-klassificering: IPX6
Volt: 12/24 V

Yderligere information

Vægt0,51 kg