ROKK Cove Telefonluge med LED trådløs lader 10W, 12/24V

1.600,00kr.

ROKK Cove – trådløs 10W lader, vandtæt 12/24V – telefon luge “Handskerum” med LED lys

SKU: 1270885

Beskrivelse

Cove 10W sikrer og oplader din telefon samtidigt. Du kan opbevare din telefon sikkert ombord, gemt væk, opladet og klar til brug. Det IPX6 vandtætte 12/24V Qi-certificerede trådløse opladningsområde gør det muligt at oplade trådløst i udendørs miljøer uden behov for kabler. Dette er verdens første vandtætte trådløse opladningssystem, specielt designet til brug ombord, med unik teknologi indkapslet i en fuldt forseglet IPX6-enhed.

Perfekt til integration i konsoller, siddepladser, kabinetter og mere! Læg blot din telefon ned i rummet og start med det samme trådløs opladning. Den skridsikre måtte forhindre din telefon i at glide rundt indeni, og den forreste kant med let adgang til tommelfingerkanten sikrer at din telefon bliver i holderen.

10W opladerne er op til 60% hurtigere og er designet til den nyeste generation af strømkrævende enheder. Desuden giver det nemmere telefonjustering med et større opladningsområde og forbedrede elektriske komponenter, der markant forbedrer din telefons opladningstider, selv i de mest krævende udendørs miljøer. Cove dræner automatisk ud foran og gennem dræn på bagsiden af huset med mulighed for at bruge et push-fit drænrør til at lede vandet væk.

· IPX6 vandtæt forseglet enhed
· Skridsikker pude med høj friktion
· Qi-certificeret
· Marine-kvalitet materialer
· Nem installation Bredde: 218,0 mm
Dybde: 100 mm
Højde: 124 mm
IP-klassificering: IPX6
Volt: 12/24 V

Yderligere information

Vægt0,59 kg