B&G ZeusS navigation, 7″

7.399,00kr.

B&G Zeus S 7″

SKU: 1109020

Beskrivelse

Nøglefunktioner:
· Menu indstilling til Cruising og Racing
· Detaljerede C-MAP® DISCOVER™ X- og REVEAL™ X-søkort
· Indbygget Wi-Fi, Ethernet og NMEA 2000®
· C-MAP-drevet sikkerhedsalarmfunktion, for at undgå lavt vand og farlige genstande på en kollisionskurs
· Tilgængelige størrelser 7″, 9″ og 12″
· High definition SolarMAX™ IPS touchskærm, der kan ses fra alle vinkler og under alle forhold, selv med polariserede solbriller
· Fuld integration med HALO® Radarer, Triton™ 2 Pilots, Triton 2 og Nemesis® instrumenter, sensorer mm.
· Opsætningsguiden for at få dig hurtigt i gang
· B&G® App integration
· Understøttelse af IP-videokamera

ZeusS
Med sine unikke sejlfunktioner er Zeus S den næste kortplotter generation. Fås i tre størrelser, designet specielt til at gøre sejladsen nemmere og give dig alle de oplysninger, du har brug for på en let forståelig måde. Oplev forbedrede sejlfunktioner, en ny, intuitiv grænseflade og tydelig, detaljeret C-MAP®-kort for sikker og nem navigation.

Nye sejl-menuer
Se de data, du har brug for og når du har brug for det. Du skal blot vælge den menu-indstilling der passer til din type sejlads og du får kun de informationer der er vigtige for dig.

Dedikeret sejlfunktioner
Forbedre din sejlads med let at fortolke de vigtigste data med hjælp af B&G’s prisvindende sejlsportsfunktioner til cruising og kapsejlads, med opdateringer til SailSteer™, Laylines, StartLine, Ruter, Racing og mange flere. C-MAP-drevne sikkerhedsalarmer beskytter mod lavt vand og farlige genstande.

Detaljeret C-MAP®-kort
C-MAP DISCOVER X- og REVEAL X kort giver dig præcise navigations data med enkle visningsmuligheder som er let forståelige og overskuelige. Tidevands og strømvisning forbedrer din turplanlægningen, sammen med vores hurtigst Easy Routing funktion nogensinde.

Let integration
Sæt din Zeus® S i hjertet af et komplet sejlersystem med nem integration.

Med NMEA 2000® kan du oprette forbindelse til autopilot, instrumenter, radar, sejleprocessorer, lyd, motorer og et væld af andre kompatible produkter. Zeus S integreres også nemt med B&G-appen, så du kan planlægge ture, gennemgå ruter og administrere waypoints hjemmefra og synkroniser det øjeblik, du træder ombord.

Intuitiv grænseflade
Zeus S kan prale af en praktisk opsætningsguide til at hjælpe dig igang, og løbende tips hjælper dig med at få mest muligt ud af din Zeus S kortplotter og dit netværksudstyr.

B&G ZeusS bruger KUN C-MAP X kort, som kan tilkøbes Skærmstørrelse: 7,0 “

Yderligere information

Vægt2,26 kg